• Se Strømsgodset - Ranheim søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4
– Hvis Jradi blir solgt ser jeg for meg at det er en som tripper greit der, sier Eurosports Eliteserie-ekspert Christian Gauseth i denne ukens podcast.
Strømsgodsets Bassel Jradi er på vei til kroatiske Hajduk Split. Etter det Eurosport.no erfarer skal spiller og klubb være enige om de personlige betingelsene, men Godset og Hajduk Split er foreløpig ikke enige om en overgangssum. Spillerens kontrakt går ut etter sesongen og skal Strømsgodset få penger for angriperne må de selge nå.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
4 TIMER SIDEN

Er i drømmeklubben

Om Jradi forlater klubben allerede i sommer mener Gauseth at klubben har erstatteren klar i klubben, og peker på hans tidligere lagkompis i Mjøndalen.
– Amahl Pellegrino (28) kan de dytte inn der. Han har ikke fått sjansen slik han hadde håpet på.
– For Pellegrino blir det ikke noe større enn å spille for Strømsgodset. Det er dette her han har drømt om alle de gangene han har gått på Marienlyst som liten gutt. Han har gått mange omveier for å komme seg der. Via Bærum, Lillestrøm og Mjøndalen. Nå er han i det forgjettede land. Jeg tror han vil gripe den muligheten. Han vil ikke la den gå fra seg, sier Gauseth.
  • Se Strømsgodset - Ranheim søndag klokken 18.00 på Eurosport Player og Eurosport Pluss 4
Se hele podcasten her. Praten om Jradi og Pellegrino starter etter cirka 45 minutter. Saken fortsetter under:

Eventyrlig sesong i fjor

I fjor i Mjøndalen hadde Pellegrino en eventyrlig sesong. 18 mål på 29 kamper ble det i OBOS-ligaen. Nok til at han ble hentet av Strømsgodset i vinter. Også Eurosports kommentator tror Pellegrino vil kunne gå rett inn i Godset om Jradi forsvinner.
– Sesongen hans i fjor viser at han er verdt å satse på. Det kan hende at formasjonsendringen passer ham bedre enn for eksempel Jradi, sier Tosterud.
Under tidligere trener Tor Ole Skullerud forfektet han en 4-2-3-1-formasjon der Jradi lå bak Marcus Pedersen. Under Bjørn Petter Ingebretsen har Jradi spilt kant i en 4-3-3-formasjon. Gauseth tror Pellegrino ville passet bra i systemet til Ingebretsen.
– Pellegrino er nok enda bedre på å jage et bakrom enn Jradi. I tillegg var han OBOS-ligaens beste spiller i fjor. Hvis jeg hadde vært Godset ville jeg ha sett på et bud, selv om han har de ferdighetene han har, sier Gauseth.
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
5 TIMER SIDEN