Lillestrøm - Stabæk 3-1:
Han var tilbake med et smell. I sin første kamp siden slutten av juli viste Aleksander Melgalvis frem skuddfoten i kvartfinalen mot Stabæk.
I det 20. minuttet banket han inn 1-0 til LSK på frispark. Ballen lå nærmest klistret i krysset og ga vertene en strålende start.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
2 TIMER SIDEN
– Det er artig å komme tilbake med et smell, sa Melgalvis til TV 2 i pausen.

Fikk beskjed om at sesongen var over

For siden treningskampen mot Sarpsborg 08 har LSK-profilen vært ute med en leddbåndsskade. Først fikk han beskjed om at sesongen var over, men etter å ha konsultert med en spesialist kom kontrabeskjeden om at han kunne være tilbake mye før ettersom han slapp operasjon siden skaden viste seg å være mindre alvorlig.
– Jeg vil helt sikkert ha smerter, men jeg må teipe det opp og slikt når jeg spiller. Jeg er veldig glad for at jeg kan komme raskt tilbake. Det hadde vært kjedelig å miste resten av sesongen, sa Melgalvis til Eurosport da.
Lørdag var han tilbake og klinte inn en nytt drømmemål slik han gjorde det mot Viking tidligere denne sesongen.

Hanche-Olsen utvist

For selv om John Hou Sæther utlignet åtte minutter senere var dette Lillestrøms kveld.
Etter pause fikk Marco Tagbajumi rom og tid inne i Stabæks sekstenmeter. I det 56. minutt vendte han opp inne i feltet og banket inn 2-1.
Like etterpå ble Andreas Hanche-Olsen utvist. Forsvarsspilleren hadde gult kort fra før av og rev ned Erling Knudtzon som var på vei alene gjennom med keeper. Dommer Kai Erik Steen ga Stabæk-spilleren direkte rødt kort. På overtid satte Fredrik Krogstad inn 3-1.
I tillegg til Melgalvis var også Stabæks Franck Boli (23) tilbake etter åtte måneder på sidelinjen med en kneskade. Spissen kom inn i det 82. minutt for Sæther.
Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
5 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
19 TIMER SIDEN