Svendsen startet på spissplass for sin nye klubb og i det 49. minutt scoret han kampens eneste mål. Han ble spilt fri av Bashkim Kadrii og fikk en enkel jobb med å sette inn vinnermålet.
Det er andre kamp på rad den norske 22-åringen blir matchvinner for OB. Han avgjorde også da laget slo Esbjerg i forrige serierunde. I debuten scoret nordmannen to mål som innbytter.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
3 TIMER SIDEN
Svendsen meldte i juli overgang til dansk fotball etter at han var utlånt til Odd i vår. Før han ble solgt til Odense, var han under kontrakt med svenske Hammarby.
Også Ståle Solbakken og hans FCK vant fredag. De slo Lyngby 2-0 takket være to mål signert Jonas Wind. Dermed topper hovedstadsklubben superligaen med fem seire av fem mulige.
Solbakken var riktignok ikke fornøyd med det han fikk se før pause. Da sto det 0-0, og den norske treneren ga klar beskjed til sine spillere.
– Pausepraten min ble litt opphetet for jeg var veldig utilfreds med den første omgangen. Det var altfor mye surr med ballen, og det var kjedelig å se på, sa Solbakken.
Sten Grytebust satt på benken hele kampen for FCK.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
5 TIMER SIDEN