• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay. Få tilgang her!
OSLO/JESSHEIM
– Jeg kommer inn ganske hardt selv, men han reagerer ikke veldig rasjonelt. Leggskinnet mitt knakk jo, så jeg ble litt redd når jeg hørte en sånn type lyd, men så merka jeg etter 20-30 sekunder at det var ikke så vondt, sier Martin Trøen.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
9 TIMER SIDEN
Martin Trøen hadde akurat gitt Ull/Kisa ledelsen 3-1 over Raufoss, da han ble stemplet stygt av Raufoss-spilleren Emile Dadjo. Trøen sier det er første gang han opplever at leggskinnet hans knekker i en duell.
– Det er jo selvfølgelig helt håpløst gjort, jeg kommer jo inn hardt, han blir redd og kanskje forbanna og så vinner han ikke ballen. Det er sikkert bare en litt spesiell form for forsvarsmekanisme kanskje, sier Trøen.
– Har du opplevd å knekke leggskinnet før?
– Nei, det har jeg nok ikke, det var første gangen det, svarer Trøen.
Raufoss-trener Christian Johnsen hadde ikke sett situasjonen etter kampen, og kunne ikke uttale seg om taklingen. Han sier derimot at det ikke ligner Dadjo som type og spiller å gjøre slike ting.
– Ja, det er bare å se på historikken hans det, han er en fair spiller, det kan være at det har kokt over for han i denne situasjonen, svarer treneren.
Se den grusomme stemplingen her:
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
13 TIMER SIDEN