• Eliteserien og OBOS-ligaen ser du på Eurosport Player og Dplay.
Det var i mandagens oppgjør mellom Ull/Kisa 2 og Lillestrøm 2 at snøværet ble for heftig til å fortsette. Kampen ble avbrutt etter de første 45, og tirsdag 17.45 spilles de resterende 45 minuttene. Lillestrøm-trener Kai Holt oppsummerer den spesielle hendelsen slik.
VM
Stjernespilleren gir seg på landslaget
2 TIMER SIDEN
– Vi så ikke strekene i det hele tatt og matta var helt dekket av snø. Det var også noen problemer med børstene på traktoren. Det var ikke forsvarlig å spille videre, så dommerne tok avgjørelsen om å avbryte kampen. Det var nok helt greit, forteller Holt.
Saken fortsetter under videoen


I følge reglene må lagene stille med den samme troppen som de stilte med når kampen startet. Det byr på noen utfordringer for Lillestrøm.
– Vi må gjøre noen bytter i ''pausen'', Fredrik Krogstad og Erik Næsbak Brenden som er med fra A-laget blir ikke med. Det blir jo litt vanskelig hele greia når vi er to andrelag som spiller mot hverandre, sier Lillestrøm-treneren.
Treneren var likevel fornøyd med det han så av laget sitt de første 45 minuttene.
– Vi var best i de første 45, og det var en egentlig en bra og fartsfylt omgang. Det blir høyt tempo når det er med noen A-lagsspillere, sier Holt.
Når lagene skal spille de siste 45 står det fortsatt 0-0 på tavla, og det kan legges til at Ull/Kisa 2 fikk en scoring annullert for offside.
OBOS-ligaen
Var på prøvespill hos tidenes VM-toppscorer: – Mulighet jeg ikke kan si nei til
2 TIMER SIDEN
VM
Avis: Ronaldo vraket mot Sveits
19 TIMER SIDEN