Ødegaards 18 måneder lange låneopphold fra Real Madrid til Heerenveen utløper til sommeren. Det er foreløpig uklart hva som skal skje med 19-åringen i fortsettelsen. For tiden er han ute med brudd i et mellomfotsbein.
– Nå er han ute med skade, men jeg tror han drar tilbake til Real Madrid til sesongoppkjøringen for 2018/2019. Så får vi se hva som skjer i sommer. Jeg ser på det som sannsynlig at Real sender ham ut på lån igjen, sier Guillem Balague til NTB.
Han jobber tett på spansk fotball som ekspert for Sky Sports og spanske AS. Balague ser foreløpig ikke på Ødegaard «som en Real Madrid-spiller».
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
2 MINUTTER SIDEN

– Må ta steg

– Det var et bra valg av ham å dra til Nederland. Av de kampene jeg har sett ham i der, har han gjort det bedre enn statistikken skulle tilsi. Men Ødegaard trenger fortsatt å ta et steg opp, mener Balague.
– Man vil ikke at han skal fisle ut som kullsyren i en åpen flaske, legger spanjolen til.
Balague mener det vil være bra for den norske landslagsspilleren å ta et lite steg opp fra Heerenveen. Kanskje kan større klubber i Nederland være på ballen før sesongstart.

Feyenoord neste?

– Kanskje kan en klubb som Feyenoord bli aktuell for Ødegaard. «Gio» setter pris på den type spillere, sier fotballeksperten, som viser til tidligere Arsenal- og Barcelona-spiller Giovanni van Bronckhorst. Han er nå manager i Feyenoord.
– Det blir interessant å se hva som skjer, tilføyer Balague.
Ødegaards avtale med Real Madrid skal løpe til sommeren 2021, men det har den spanske storklubben fortsatt ikke bekreftet. NTB var i kontakt med Ødegaard-agent Tore Pedersen før helgen, men han ønsket ikke å si noe om 19-åringens framtid.
(©NTB)
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skulle bøtte inn mål for eliteserieklubben. Nå har han forlatt klubben av personlige årsaker
6 TIMER SIDEN