Etter å ha øst inn mål for LAFC tidligere i sesongen har Diomande måttet nøye seg med en benkrolle den siste tiden, men han viste at han fortsatt kan levere avgjørende bidrag. Hjemmelaget klamret seg til en 1-0-ledelse da han i det 80. minutt spilte Diego Rossi fri med en frekk hælflikk.
Diomande var et par meter inn på egen halvdel, feilvendt og med en mann i ryggen da han fikk et oppspill. Flikken hans gjorde at Rossi hadde masse rom å løpe i på høyrekanten, og han tok ballen helt inn i 16-meteren før han knallet den i mål bak Tim Howard.
VM
Banestormeren i Qatar har blitt løslatt – fikk hjelp av Infantino
6 MINUTTER SIDEN
«Magi», sa TV-kommentatoren om Diomandes flikk.
Se målet her. Saken fortsetter under videoen:
Det første målet i det 49. minutt var også severdig. Lee Nguyen smatt foran en motspiller og plukket opp en klareringsnikk. Han suste forbi en forsvarer, lurte bort en annen med en piruett og skjøt i mål.
LAFC spilte sin femte kamp på 15 dager og fikk en opptur foran fredagens lokaloppgjør mot Los Angeles Galaxy. Der kan Diomande få prøve seg mot Ola Kamara og Jørgen Skjelvik.
LAFC er på tredjeplass i Western Conference, tre poeng bak ledende Dallas og fem foran Galaxy, som så vidt er inne på sluttspillplass.
Atlanta United, som er best i øst og i hele MLS, vant søndag 3-1 over Columbus Crew. DC United tok sin tredje hjemmeseier på åtte dager med 2-0 over New England Revolution, denne gang uten scoring av Wayne Rooney. Luciano Acosta og Zoltan Stieber scoret for hovedstadslaget, som nærmer seg sluttspillstreken.
(©NTB)
Sett siste episode av Emil i Eliteserien?
Fotball
Tidligere Viking-assistent blir hovedtrener på Island
EN TIME SIDEN
VM
PSG-sjefen ut mot Qatar-kritikerne: – Blåst ut av proporsjoner
3 TIMER SIDEN