Det har ligget en stund i kortene, men nå er det klart. Manchester United bekrefter mandag kveld at de har signert Romelu Lukaku. Overgangssummen skal ligge på 75 millioner pund (rundt 800 millioner kroner), men kan stige om spilleren innfrir på Old Trafford.
Spissen har signert en femårskontrakt med klubben med opsjon på enda et år. Spilleren slutter seg til klubbens treningsleir i Los Angeles.
– Romelu passer bra i Manchester United. Han har en stor personlighet og er en stor spiller. Det er helt naturlig at han ønsker å fortsette karrrieren i den største klubben. Han vil være en fin tilvekst i gruppen og jeg vet at de vil ta godt i mot ham. Jeg ser frem til å jobbe med ham i igjen, sier Jose Mourinho til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Drar fra Glimt til Brann: – Har drømt om å spille for Brann hele livet
3 TIMER SIDEN
Den 24 år gamle spissen er strålende fornøyd med å ha signert for Manchester United. Forrige sesong scoret han 25 mål på 37 kamper for Everton.
– Jeg ønsker å takke Everton for fire flotte sesonger. Jeg har fått noen spesielle venner og vi har delt noen utrolige minner sammen. Da Manchester United og Jose Mourinho kom og banket på døren var dette en mulighet som kommer en gang i livet og jeg kunne ikke si nei til det, sier Lukaku.
Belgieren hyller sine nye lagkompiser for måten de kjempet på i Europaligaen. Nå venter en ny Premier League-sesong med spill i Champions League.
– Jeg kan ikke vente på å løpe ut på Old Trafford foran 75 000 fans, men før det starter pre-season med hardt arbeid og jeg ser frem til min første trening, sier spissen.
Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
21 TIMER SIDEN