Det bekrefter klubben på egen hjemmeside. Kontrakten strekker seg til 2021. Eurosport.no erfarte tidligere i uken at spilleren var på vei til klubben.
– Det er en fantastisk mulighet for meg å få spille i et lag som alltid ligger i toppen. Jeg er den type spiller som elsker å vinne ballen og beholde den i laget. Jeg håper at det skal kunne bidra bra i vårt spill, sier den tidligere LSK-spilleren.
Fotball
Håper Knutsen takker nei til RBK: – Hadde vært deilig
EN TIME SIDEN
Han kommer til å ha draktnummer 20.
– Vi har fulgt han en god stund, så det føles bra å ha han på plass. Han er en profil som vi har lett etter, en rask, sterk og ballsikker midtbanespiller. Dessuten er det en gutt som er seriøs, og alltid gir sitt ytterste, sier sportssjef Daniel Andersson i Malmö.

Sikret seg ved et videresalg

Sportsdirektør i LSK, Torgeir Bjarmann, takker spilleren for innsatsen.
– Bonke har vokst mye som fotballspiller i løpet av de tre årene han har vært i Lillestrøm. Vi tror han vil får en lang og begivenhetsrik karriere, og ønsker han lykke til, sier sportsdirektør Torgeir Bjarmann.
Åråsen-klubben har sikret seg en avtale om prosenter ved videresalg. Klubben nekter å snakke om prislappen, men etter hva Eurosport.no erfarer skal prislappen være opp mot ti millioner kroner.
Tidligere onsdag formiddag ble det klart at LSK signerer Tagbajumi.
Innocent kom til Lillestrøm i 2014. Denne sesongen har han startet seks kamper.
Fotball
«Perry» henter inn Lagerbäck som medhjelper
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Kjønø om nysigneringen: – Gambling
EN TIME SIDEN