LSK Kvinner seriemester for femte år på rad

Oppdatert 09/09/2018 klokken 17:30 GMT+2

LSK Kvinner ble seriemester i fotball etter at tabelltoer Klepp avga poeng i 1-1-kampen borte mot Vålerenga. Det er romerikingenes femte strake seriemesterskap.

LSK Kvinner

Gullet var i boks fem runder før slutt. LSK Kvinner er fortsatt uten poengtap i årets sesong. Lørdag vant klubben 4-1 borte mot Avaldsnes. LSK-jentene er 16 poeng foran Klepp.
Vålerenga hjalp LSK med å bli mester ved å utligne til 1-1 hjemme mot Klepp. Sherida Spitse sørget for poengdelingen i hovedstaden med drøyt 20 minutter igjen av kampen.
Zaneta Wyne tok Klepp i føringen to minutter før VIFs scoring.
Tidligere søndag hadde Sandviken få problemer med å slå Grand Bodø. På Stemmemyren kunstgress vant vertene 4-1.
Amanda Perez satte inn både 1-0 og 2-0 mot tabelljumbo Grand Bodø på Stemmemyren kunstgress søndag.
Etter pausen doblet hjemmelaget ledelsen ved Ingrid Altermark og Kennya Cordner før kvarteret av annen omgang var spilt. Gjestenes Stephanie Ribeiro satte inn Grand Bodøs trøstemål da det gjensto en halv time av kampen.
Med tre nye poeng holder Sandviken tak i tredjeplassen på tabellen. Med 32 poeng skiller det kun to poeng opp til Klepp på plassen over, og like få poeng ned til Arna-Bjørnar på plassen bak.
Grand Bodø ligger sist på tabellen med fire poeng, åtte poeng bak Lyn på kvalifiseringsplass.