Det norske stortalentet herjet i sin første kamp i mesterligaen. 19-åringen scoret hattrick for Salzburg i 6-2-seieren over Genk. Det var den siste kampen i en lang rekke imponerende prestasjoner av spissen.
Neste oppgave i Europa er Liverpool. Den kampen kan glippe for nordmannen. Haaland har slitt med sykdom den siste tiden, og det er fortsatt ikke klart om han rekker å bli klar til møtet med den regjerende mesteren.
Fotball
Haaland på verdenslaget i Fifa-kåring: – Gir gratis motivasjon
12 TIMER SIDEN
– De neste to dagene er viktige. Han får tilsyn av lege hver dag. Han er syk, og vi vet ikke helt når han er tilbake. Forhåpentlig i løpet av de neste dagene, sier Salzburgs sportsdirektør i et intervju publisert på Viasat Fotballs Facebook-side.
Haaland ble kåret til rundens spiller etter sin oppvisning i mesterligadebuten. Han skrev seg også inn i et celebert selskap. Kun Raul og Wayne Rooney har vært yngre da de scoret hattrick i turneringen.
Blir Haaland klar, møter han et revansjelystent Liverpool-lag. Den engelske klubben tapte åpningskampen mot Napoli og trenger seier på Anfield.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Hadde første økt i parkeringsgarasjen: – Gutta ser fantastiske ut
13 TIMER SIDEN
Eliteserien
Tidligere Roma-spiller klar for AaFK
15 TIMER SIDEN