• Se «Indre bane i karantene» med Rune Almenning Jarstein på Eurosport Norge og Dplay fredag. Sikre deg tilgang her!
Hertha Berlins norske landslagkeeper var gjest «Indre bane i karantene». Der fikk han spørsmål om han håper Liverpool blir seriemestere hvis det ikke blir flere kamper i Premier League denne sesongen.
– Nei, jeg sitter jo å håper at hele Premier League skal bli kansellert. Det hadde vært litt gøy. Jeg har noen kompiser som er Liverpool-fans og de er smånervøse nå, gliser landslagskeeperen.
Eliteserien
Hyller lagkompisens pasning: – Han valgte plutselig å bli David Beckham
9 TIMER SIDEN
– Så du unner ikke de seriegullet hvis det ikke skulle bli flere kamper?
– Nja, jeg er jo United-fan og jeg må jo ærlig si at Liverpool fortjener gullet for de har vært fantastiske. Men litt gøy hadde det vært hvis de ikke fikk gullet også.
Det har vært fotballstopp i England siden mandag 9. mars. Liverpool har spilt 29 kamper og ligger 25 poeng foran Manchester City, som har spilt 28. Det er fortsatt usikkert når sesongen kan starte opp igjen og det har vært snakk om ulike scenarioer for hva som kan skje, blant annet om Liverpool får gullet eller ikke, hvis sesongen ikke spilles ferdig.
Saken fortsetter under:

Cantona og Schmeichel

– Hvordan ble du United-supporter da?
– Jeg ble vel det etter jeg leste en avis en gang og så noen resultater, så ble jeg United-supporter. Så enkelt som det, men så var det vel også på grunn av Eric Cantona og Peter Schmeichel. Det var favorittspillerne mine, forteller Jarstein.
13. mars ble samtlige kamper i Tyskland utsatt som følge av koronapandemien. Jarstein forteller at det er en spesiell situasjon.
– Den er som overalt, den er veldig spesiell. Det har den vært en stund nå. Vi trener i grupper og får ikke lov til å ha nærkontakt osv., så det er klart det er en spesiell situasjon.
  • «Indre bane i karantene» med Rune Almenning Jarstein ser du på Eurosport Norge og på Dplay fredag. Sikre deg tilgang her!
Sett denne?

Indre bane i karantene: Drittsekk-spesial

OBOS-ligaen
NISO reagerer på Blink-uttalelser: – Mest dramatiske i norsk fotballs historie
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
13 TIMER SIDEN