Haaland har bøttet inn mål i Bundesliga og i Champions League denne sesongen – 21 mål på 21 kamper i Bundesliga og ti mål på seks kamper i Champions League, der han scorer hvert 53. minutt.
Slikt går ikke upåaktet hen i Galatasaray-garderoben, forteller Martin Linnes.
OBOS-ligaen
Mener treneren bør gå: – Skal man trekke i nødbremsen, bør man gjøre det nå
42 MINUTTER SIDEN
– Han er et samtaleemne i garderoben hver mandag, etter at kampene i helgen har blitt spilt. Medspillerne mine spør og er nysgjerrige. De lurer til og med på hva han spiser, sier backen og ler.
Norge møter Tyrkia til VM-kvalifiseringskamp lørdag.

Storspiss interessert

Til og med den colombianske storspilleren Radamel Falcao er interessert i Haaland, forteller Linnes. Falcao har tidligere bøttet inn mål for Porto, Monaco og Atlético Madrid, og har også spilt for Manchester United og Chelsea.
Nå er colombianeren i Galatasaray, der han har scoret 19 mål på de første 36 kampene.
– Falcao legger merke til Erling og er imponert. Radamel vet hvordan det er å være i søkelyset og score mål, så han følger godt med. Det er gøy å se at Erling har gjort seg så bemerket.
– Han er på alles lepper om dagen. Han leverer ting vi ikke har sett før. Jeg tror tyrkerne gruer seg til å møte ham.

Godt førsteinntrykk

Om den nyansatte landslagstreneren Ståle Solbakken har han følgende å si:
– Jeg har et veldig bra førsteinntrykk av Ståle. Jeg kom tidlig lørdag og hadde en fantastisk trening søndag. Det var mye og glede med bra kvalitet og trøkk.
– Han er veldig engasjert, noe som er positivt. Så får vi komme mer inn i den taktiske biten etter hvert, når resten av gutta kommer.
– Hvordan er han forskjellig fra Lars Lagerbäck?
– Det er kanskje litt tidlig å si, men han er veldig levende og med. Han er engasjert. Det lover godt. Han virker å passe godt inn i gruppa.
(©NTB)
Eliteserien
16-åring berget poeng på overtid: – Husker ikke så mye av det som skjedde
2 TIMER SIDEN
Fotball
Slakter banen: – Vi spiller på asfalt
3 TIMER SIDEN