I skrivende stund har Lillestrøm 21 spillere på kontrakt, men har mulighet til å signere en eller to spillere til før overgangsvinduet stenger.
Sportssjef i klubben, Simon Mesfin, sier overfor Romerikets Blad at han først og fremst leter etter en ny spiss. Mesfin forklarer at de har flere aktuelle navn på blokka og at en av dem er en tidligere Lillestrøm-spiller.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
4 TIMER SIDEN
– Jeg snakket med Mathis for kort tid siden. Kontrakten hans i Tyskland går ut til sommeren. Spillerne som er i utlandet ønsker å være der så lenge som mulig, men de som har vært hos oss før, er hjertelig velkomne tilbake når tiden er inne. Det vil selvfølgelig også Mathis være, sier Mesfin til rb.no.
Mathis Bolly var i Lillestrøm i perioden fra 2008 til 2013. Etter en god 2012-sesong ble han hentet til tyske Fortuna Düsseldorf og skrev under en kontrakt på tre og ett halvt år med klubben.
Lillestrøm har også et ønske om å forlenge kontrakten med klubbens toppscorer fra forrige sesong, nemlig Erling Knudtzon. 29-åringen har i utgangspunktet kontrakt med klubben ut neste sesong, men skal vi tro agent, Stig Lillejord, kan flere andre klubber også være interessert i spissen.
– Det er ingen bevegelse der. Erling har takket nei til tilbudet vi ga ham. Vi er i en fin dialog, men selve prosessen er avsluttet, inntil videre. Jeg føler forholdet til Erling og agenten (Stig Lillejord) er såpass bra at vi vil skjønne når tiden er inne for å eventuelt starte opp samtalene igjen. Men Erling må selv avgjøre hva han ønsker med sin karriere. Det er helt uproblematisk for oss, sier Mesfin.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
4 TIMER SIDEN