Neymar kan trolig ikke debutere for Paris Saint-Germain kommende helg heller. Den franske ligaen venter fortsatt på tomilliardersmannens overgangsgodkjennelse.
PSG ønsket i utgangspunktet at Neymar skulle spille i serieåpningen mot Amiens sist helg, men da var ikke det internasjonale overgangssertifikatet (ITC) på plass.
Ved fristen natt til fredag kunne den franske ligaen opplyse at papirarbeidet fortsatt ikke er i orden. Det var da gått nøyaktig en uke siden ledelsen der ba sin spanske motpart om å sende over dokumentet.
Ligue 1 Uber Eats
Ble fullstendig ydmyket – refunderer billetter
16/04/2018 PÅ 09:46
Spanske La Liga nektet først å ta imot de 222 millioner euroene det kostet å kjøpe Neymar ut av kontrakten. Da tok brasilianerens advokater affære og betalte summen rett til Barcelona. Men det ser ikke ut til at La Liga-folkene er fornøyde med det.
– Vi forstår ikke hvorfor den spanske ligaen nekter å godta betalingen for Neymars utkjøpsklausul, uttaler Ligue 1 ifølge nyhetsbyrået AP.
Det finnes én siste mulighet for å få Neymar spilleklar til søndagens bortekamp mot Guingamp. Dersom Frankrikes fotballforbund (FFF) ikke blander seg inn og kontakter FIFA i saken, vil Neymar kunne debutere dersom overgangsbekreftelsen kommer på plass innen midnatt natt til lørdag.
Det er lite sannsynlig at FFF eller PSG vil kontakte FIFA for å skaffe spilletillatelse, da en slik prosess kan forsinke det hele ytterligere.
«FIFA er ikke blitt kontaktet av FFF i forbindelse med spilleren Neymar og hans ITC», opplyser FIFA til AP.
(©NTB)
Ligue 1 Uber Eats
Tok hevn etter Balotellis sleivete stikk
18/03/2018 PÅ 15:17
Ligue 1 Uber Eats
Neymar-straffen klar: – Må lære av det som skjedde søndag
26/10/2017 PÅ 20:54