PA Sport

Hevder PSG betaler svimlende sum for Mbappé

Hevder PSG betaler svimlende sum for Mbappé
Av Eurosport

27/08/2017 20:37Oppdatert 27/08/2017 21:06

Klubbene har blitt enige om en overgangssum på 180 millioner euro for 18-åringen, som ventes å signere en femårskontrakt med den franske hovedstadsklubben.

(Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen)

Klubben har kommet til enighet med Monaco om en overgangssum på 180 millioner kroner, eller 1,67 milliarder kroner, hvor avtalen er inkludert bonus for den 18 år gamle spissen. Det ventes at franskmannen signerer under en 5-årskontrakt med klubben før overgangsvinduet stenger.

Må overbevise UEFA

– Vi vil prøve å hjelpe (klubbene til å forstå reglene, journ.anm.). Vi vil gi dem råd om å følge FFP. Hvis de ikke gjør det vil vi straffe dem hardt, sa UEFA-president Aleksander Čeferin til The Guardian.

Plassert på benken

Stortalentet fikk i fjorårets sesong for alvor presentert seg i europeisk fotball, da han scoret 15 mål for Monaco som endte opp som serievinner i Frankrike, foran PSG på andreplass i Ligue 1.

I årets sesong har 18-åringen ikke spilt kamp siden åpningskampen i Ligue 1 mot Toulouse. I kveldens kamp mot Marseille starter stortalentet på benken, noe han også har gjort de to siste kampene, uten å ha fått spilletid.