– Det er så stort, rett og slett dritfett. Det er noe jeg kommer til å ta med meg resten av livet, sa Lewis til iTromsø på lagbussen på vei hjem etter treningskampen.
Den norske 20-åringen ble klar for klubben i sommer, og tirsdag kom han innpå for Reiss Nelson i sluttminuttene i treningskampen mot MK Dons.
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
11 MINUTTER SIDEN
Lewis, som har bakgrunn fra Tromsøs ungdomsavdeling, Tromsdalen og Fram Larvik, har overbevist Arsenals speidere i tilstrekkelig grad til å få kontrakt. Han forteller at han trente med U23-laget i én uke før han fikk beskjed om at han var en del av troppen som skulle møte MK Dons.
Tirsdagens kamp var den første treningskampen for Arsenal i den nye sesongen. Allerede lørdag venter seriemester Liverpool i Community Shield-kampen på Wembley., der FA Cup-mesteren møter seriemesteren. Så gjenstår det å se om nordmannen er med i troppen.
– Jeg tar en dag av gangen. Det som skjer det skjer, sier Lewis.
I tirsdagens kamp scoret Mo Elneny, Eddie Nketiah, Mark McGuinness og Nelson for Premier League-laget, mens vertene fikk sitt trøstemål ved et selvmål av Rob Holding.
(©NTB)
Eliteserien
Skeptisk til Rosenborgs «plan B»: – Gambling på høyt nivå
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Krever gressbytte for å bli værende: – Klubben må legge til rette for spillerne
2 TIMER SIDEN