Etter en lang og begivenhetsrik karriere legger Magne Hoseth fotballskoene på hyllen. Det melder hovedpersonen selv på Twitter.
Midtbanespilleren har de siste årene spilt for Notodden i PostNord-ligaen før han i sommer meldte overgang til Kristiansund. 37-åringen signerte en kontrakt ut sesongen og spilte tre kamper som innbytter for Eliteserie-klubben. 1-0 seieren borte mot Molde ble derfor Hoseths siste kamp.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
5 TIMER SIDEN
37-åringen har tidvis mottatt mye hets gjennom sin karriere og sender et lite stikk til de som har slengt med leppen til ham.
– Da legges skoene på hyllen. Jeg har en karriere som jeger er stolt av. Jeg har vunnet litt, tapt litt og opplevd masse syker ting. Jeg har fått gode venner og noen uvenner, men respektert alle som jeg har spilt mot. Jeg har fått applaus fra noen og fått «litt» buing av noen, noe som er fullt fortjent. Voksenlivet venter nå, skriver Hoseth.
37-åringen har spilt for en rekke klubber i Norge. I 1998 gikk midtbanespilleren fra Averøykameratene til Molde før FC København stod for tur i 2004. Der ble han ett år før Kjetil Rekdal hentet ham til Vålerenga. Der ble han seriemester med Oslo-klubben før han i 2006 returnerte til gamleklubben Molde og vant Eliteserien i 2011, 2012 og 2014. Et cupmesterskap ble det også i 2013.
I 2014 meldte han overgang til Stabæk der han ble ut sesongen. I 2015 ble det korte opphold i Viking og Aalesund før han gikk til Notodden i 2016.
Hoseth står med 22 landslagskamper og ett mål.
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
5 TIMER SIDEN