– Jeg er bare glad for å ha spilt for Norges beste fans. Den følelsen å spille kamp hver søndag er noe jeg kommer til å savne, og det er vemodig, sier Kippe selv på pressekonferansen på Åråsen.
Som Eurosport skrev for noen dager siden, har det en stund vært i dialog med klubben om å fortsette i en annen rolle.
Eliteserien
Se høydepunktene: Odd straffet Hamkam
15 MINUTTER SIDEN
Lokalavisen Romerikes Blad omtalte først at Kippe gir seg. Veteranen har bestemt seg for å legge opp, og fortsetter som toppspillerutvikler.
Lillestrøm-trener Jörgen Lennartsson fortalte nylig til Eurosport at de var i en god dialog med klubben om Kippes fremtid.
– Frode bidrar hver uke og hver dag her i Lillestrøm. Selv om han ikke har spilt fra start i kampene den siste tiden så bidrar han veldig mye. Og hvor mye spilletid det blir i fortsettelsen gjenstår jo å se fortsatt. Det er seks kamper igjen av hans karriere, så får vi se hvor mye spilletid det blir. Men han bidrar hver dag og kommer sikkert til å komme innpå banen i noen kamper før denne sesongen er slutt.
– Tenker du han har mer i seg etter sesongen også?
– Tanken er at Frode skal gå inn i en annen rolle i klubben til neste sesong, men ikke som spiller da. Så får vi se hva det blir, det er ikke ferdigsnakket om eksakt eller om detaljene rundt det ennå.
– Så han vil fortsatt være i klubben?
– Ja, det skulle forundre meg veldig mye hvis han ikke er. Det er vel stor sannsynlighet for at han går inn en annen rolle i klubben.
Nå skal han blant annet følge opp klubbens største talenter fra juniorlaget og opp til A-laget, og jobbe tett med dagens øvrige trenere.
Bautaen fra Kolbotn debuterte helt tilbake i 1997. Foruten tre sesonger i England i Liverpool og Stoke, har han spilt hele karrieren på Åråsen.
41-åringen bidro i sluttminuttene i 1-1-kampen på Marienlyst søndag. Da slo han også Claus Reitmaiers rekord som tidenes eldste LSK-spiller i toppdivisjonen.
Eliteserien
Femmålsthriller: Se høydepunktene fra Strømsgodset - Viking
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Omdiskuterte straffesituasjoner: – Kanskje litt kompensasjonsdømming
2 TIMER SIDEN