Italia har vært uten landslagssjef siden Giampiero Ventura fikk sparken i kjølvannet av VM-kvalifiseringstapet mot Sverige i november. Di Biagio, som har vært trener for U21-landslaget siden 2013, har fått i oppdrag å lede A-landslaget i de avtalte kampene i mars.
Det opplyste Damiano Tommasi, som er leder av spillerforeningen og favoritt til å bli valgt til ny fotballpresident, onsdag.
Avtroppende fotballpresident Carlo Tavecchio sa tidligere onsdag at han ikke vil ha noe med ansettelsen av ny trener å gjøre, og at det derfor ikke vil skje noe før valget 29. januar.
Eliteserien
20 år med hat, fyring og krig er over: – Kommer til å savne meg
38 MINUTTER SIDEN
– Jeg kan også si at de beste trenerne er under kontrakt til juni, så ny landslagssjef vil neppe bli ansatt før da, sa han.
Tavecchio ble med i dragsuget etter Italias første VM-kvalifiseringsfiasko på 60 år, men han fortsetter i vervet til ny president er valgt. Det blir mest sannsynlig 43-årige Tommasi.
– Blant de første oppgavene etter valget er å forberede landslaget til kampene mot Argentina og England i mars, og Di Biagio er allerede i gang med det, sa Tommasi.
(©NTB)
Eliteserien
Disse øyeblikkene vil han huske best fra karrieren
38 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Gåsehud og kaos i klubbene – tatt på senga av pølsespørsmål
EN TIME SIDEN