Aron Dønnum har vist seg attraktiv for utlandet, og ryktene har blant annet har svirret rundt tyrkiske Besiktas og danske Aalborg. Sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen bekrefter derimot til Eurosport.no at Vålerenga kun tar stilling til Lecces Dønnum-bud, som det eneste tilbudet på bordet.
– Vi har ingen andre skriftlige bud på bordet. Men som jeg har sagt, så gjenstår fortsatt noen ting. Det er riktig at det har vært et bud og at det nærmer seg, sier Ingebrigtsen til Eurosport.no og bekrefter at klubbene aktivt er i forhandlinger.
Eliteserien
Risikerer Eliteserie-comeback foran halv stadion og byggeplass: – Skandale!
20 MINUTTER SIDEN
Les også: Full forvirring rundt Dønnum-bud.

I forhandlinger

Torsdag fikk Eurosport.no bekreftet at et bud fra Lecce rettet mot en Dønnum-overgang ble lagt inn, som ble deretter ble akseptert av VIF. Men Ingebrigtsen avviste derimot til VG at klubbene hadde kommet til en enighet.
I en telefonsamtale med Eurosport.no fredag formiddag påpeker sportssjefen at situasjonen fortsatt ikke har endret seg.
– Vi er i dialog, men vi er ikke enige eller i mål om en avtale. Det er flere detaljer som gjenstår, sier Ingebrigtsen.
– Kan du si noe om hva slags detaljer som gjenstår?
– Nei, det kan jeg ikke si noe om. Det er slik at detaljene rundt forhandlingene og slikt holdes konfidensielt, svarer Ingebrigtsen og vil heller ikke kommentere summen av budet.

– Litt ivrig

Det var hovedpersonen selv som bekreftet til Eurosport.no at budet fra den italienske klubben var akseptert. Det bekreftet han også overfor Nettavisen. Det at Dønnum gikk tidlig ut med en slik nyhet har Ingebrigtsen full forståelse for.
– Det synes jeg er helt greit. Jeg skjønner det godt, så det kan skje det. Det er en spennende mulighet og en flott klubb og sånt, så det skjønner jeg godt. Det er fort gjort å bli litt ivrig, sier han.
– Er dere avhengig av å selge Dønnum for å få inn spillere som eksempelvis Rafik Zekhnini og Henrik Bjørdal i dette vinduet?
– På sånn generelt grunnlag, hvis vi ikke tar stilling til de to navnene, så er det som jeg har nevnt tidligere at spillerlogistikken tidligere i år har gitt mulighet for å ta inn spillere nå. Så kan vi ikke gjøre oss avhengige fra sak til sak heller, men hvis vi kommer i mål med Aron er det kjempe bra.
Vålerenga signerte nylig Vidar Örn Kjartansson, som får et gjensyn med Oslo-klubben. Dønnum på sin side har i utganspunktet en kontrakt med Oslo-klubben ut 2021, men det er mye som tyder på at 22-åringen er på vei mot italiensk fotball.
Eliteserien
Bekreftet: Spisstalentet klart for Lillestrøm
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Strømprisene sørger for store kostnadsøkninger i norsk fotball
3 TIMER SIDEN