Strømsgodset bekrefter overgangen på sine egne hjemmesider .
– Det er viktig for Andreas å spille mest mulig førstelagsfotball på høyest mulig nivå og det er store muligheter for at han vil gjøre i Nest-Sotra. Vi har stor tro på at ferdighetene til Andreas vil passe fint inn i spillestilen til Nest og vi ønsker ham lykke til på Ågotnes, sier sportssjef Jostein Flo til klubbens hjemmesider.
UEFA Europa Conference League
– Mourinho får sikkert tak i nummeret mitt hvis han vil ringe meg
2 TIMER SIDEN
Hoven var forrige sesong på lån hos Notodden, der fikk han 15 kamper. Han fikk også med seg 27 minutter i Eliteserien for Strømsgodset.
Den nå 21 år gamle vingen var med på sist landslagssamling med U21-landslaget hvor de spilte mot Finland og Russland. Norge tapte begge kampene, henholdsvis 5-1 mot Russland og 8-3 mot Finland, hvor Hoven ble byttet inn i begge kampene.
– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med klubben. Jeg har hørt mye positivt om Nest-Sotra og jeg er sikker på at måten de spiller fotball passer meg bra. Jeg håper jeg får spilt meg inn på laget så fort som mulig, slik at jeg får den kamptreningen jeg trenger for å utvikle meg enda mer som spiller, sier 21-åringen, som for øvrig har nær familie fra Bergen, sier Andreas Hoven om overgangen.
UEFA Europa League
Tredje strake tap for «norske» Ferencváros
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Linkes til storklubb for kjempesum – kan dryppe på norske klubber
3 TIMER SIDEN