ULLEVAAL STADION (Eurosport.no):
Bodø/Glimts Patrick Berg er med i Norges landslagstropp til Nations League-kampene mot Østerrike og Nord-Irland etter imponerende spill denne sesongen.
Fotball
Deila klar for MLS-finale: – Hele klubben og supporterne må nyte det
34 MINUTTER SIDEN
Og han har allerede rukket å imponere sine nye lagkamerater på landslaget.
– Han har tatt nivået med en gang, sa Johansen om Berg på torsdagens pressekonferanse.

Tøff konkurranse

Lars Lagerbäck tok ut en litt større tropp enn vanlig før de kommende kampene. Onsdag reiste Fredrik Midtsjø hjem med en kink i nakken. Dermed er det enda litt kortere vei til spilletid for Berg.
– Spilleforståelsen hans virker å være veldig bra. Han er en veldig bra pasningsspiller og er lojal mot laget i ankerrollen i Bodø/Glimt. Det er en spennende spiller. Det blir interessant å se ham på trening. Om vi har muligheten, håper vi å kunne gi ham litt spilletid også, har Lagerbäck tidligere sagt om Berg.
Det er uansett knallhard kamp om plassene på den norske midtbanen. Iver Fossum, Markus Henriksen, Sander Berge, Mathias Normann, Morten Thorsby og kaptein Johansen regnes sannsynligvis alle foran Berg i køen.
Og landslagskapteinen mener den beinharde kampen om plassene er en god ting.
– Det er kun positivt. I et landslag skal det alltid være konkurranse. At vi har det vil kun gjøre oss bedre, sa Johansen.
Han mener Bergs inntog på laget er et tegn på hvor godt det gror blant de unge spillerne i Norge.

Rykket opp til Premier League

Selv forbereder Johansen seg på Premier League-spill etter å ha rykket opp med Fulham. Det ble lite spilletid i toppdivisjonen sist laget var der. Da endte det med utlån til West Brom.
– Jeg forholder meg til at jeg har igjen to år av kontrakten med Fulham. Vi hentet en god del nye spillere sist vi var oppe. Jeg vet ikke hva som er planen nå, svarte Johansen på spørsmål om hvorvidt en ny overgang kunne være aktuelt.
– Vi får ta en prat når jeg kommer hjem, la han til.
Se fra Glimts pressekonferanse da Patrick Berg ble tatt ut på landslaget:

Tredjegenerasjon Berg på landslaget – se pressekonferansen fra Aspmyra her

Eliteserien
Bortvist fra Aspmyra etter rasistiske tilrop – politiet oppretter sak
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Fikk gult kort for filming: – Jeg tar det, beklager!
14 TIMER SIDEN