Det bekrefter Fulham-proffen i et intervju med VG.
Evalueringsmøtene under den forrige landslagssamlingen ble en stor mediesak. VG meldte om krangel mellom Lagerbäck og Alexander Sørloth i etterkant av Serbia-tapet 8. oktober.
Lagerbäck og NFF-ledelsen kommenterte begge saken offentlig i etterkant. Også landslagets kapteinsteam, med Stefan Johansen i spissen, sendte ut en uttalelse.
Eliteserien
Glimt-spilleren tatt på senga av Knutsens idé: – En spennende tanke
2 TIMER SIDEN
«Det skal være høyt under taket, men i dette tilfellet gikk spilleren altfor langt, og vi er glade for at han beklaget sin oppførsel overfor spillergruppa og støtteapparatet», het det der.
Nå sier Johansen at meningsinnholdet ikke ble helt som han hadde tenkt.
– Det var aldri noe kritikk mot Alex, det har jeg sagt til Alex også. Det var kanskje det jeg følte kom helt feil ut. Jeg hadde en lang prat med ham og sa at det ikke var noe personangrep på ham, selv om det var sånn det kom ut. Han sa at han forsto at det ikke var meningen. Det er sånn det kan være noen ganger, sier Fulham-proffen til VG.
Vardøværingen avviser videre at det foreligger noen intern splittelse i landslagsmiljøet i kjølvannet av disputten som oppsto. Ifølge Johansen var ikke konflikten mellom Sørloth og Lagerbäck «så ille som det ble fremstilt i mediene».
(©NTB)
Eliteserien
Bakke om Åsen-kontrakt: – Lettere å bygge rundt en slik brikke
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
19 TIMER SIDEN