Tarik Elyounoussi og Sander Berge var ikke på treningsfeltet med landslaget i Slovenia tirsdag. Elyounoussi håper i det lengste å bli klar til fredagens kamp.
AIK-spissen måtte ut med skade etter 67 minutter søndag. Det skjedde i en kamp som gjorde ham og Stockholm-klubben til svenske seriemestere.
– Tarik er optimist. Han tar dag for dag og trener alternativt. Han håper å kunne trene med ball etter hvert, sier fotballforbundets kommunikasjonsdirektør Svein Graff til NTB.
Eliteserien
Lar seg ikke skremme av Glimt: – Vi er bedre enn andrelaget til Roma vi også
2 TIMER SIDEN
Berges treningsfravær er helt udramatisk. Genk-proffen får hvile etter en sen kveldskamp søndag og mye reising dagen etter.
– Det er for å styre belastningen. Ingen fare for kamp, opplyser Graff.
Norge møter Slovenia til Nations League-oppgjør i Ljubljana fredag. Lars Lagerbäcks lag topper tabellen før de to siste kampene, men det er veldig lite som skiller til Bulgaria. Begge skal møte Slovenia og Kypros i sine siste kamper, og den av dem som tar flest poeng blir gruppevinner.
Tar Norge og Bulgaria like mange, avgjør total målforskjell – så lenge ikke begge to taper for Kypros og ingen av dem vinner mot Slovenia.
(©NTB)
UEFA Europa Conference League
Mourinho om Bodø-turen: – Et følelsesmessig arr
2 TIMER SIDEN
Fotball
Kan være ute resten av året: – En omfattende skade
2 TIMER SIDEN