NFF sendte søndag ut en pressemelding der man tilsynelatende kunngjør at den betente konflikten på landslaget er over.
For etter nyheten kom ut fra landslagsleiren har blant annet Alexander Sørloth slått tilbake og klaget på at han ikke fikk uttale seg i den første pressemeldingen som kom tidligere i uka.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
11 TIMER SIDEN
Sammen med kaptein Stefan Johansen og assistenttrener Per Joar Hansen har man nå funnet sammen til en forsonende melding, som søndag kveld ble offentliggjort.

Slik lyder hele pressemeldingen:

«Vi, Alexander Sørloth, Stefan Johansen, Per Joar Hansen og Lars Lagerbäck, er enige om følgende:
Alexander har forstått at kommunikasjonsformen ble feil, noe han beklager og vi er enige om hvilke guidelines som gjelder på landslaget.
I etterkant av Serbia-kampen oppsto det som kjent en opphetet diskusjon. I en prestasjonskultur skal det være høyt under taket. Denne gangen ble temperaturen for høy, og diskusjonene gikk for langt fra begge parter.
Alexander og trenerteamet presiserer at han ikke har sagt at trenerne er inkompetente, men Alexander beklager at han argumenterte på en måte som gjør at de har oppfattet det slik.
Både Alexander Sørloth, trenerteam og kapteinsteam har snakket sammen og er opptatt av å legge saken bak seg, og fokusere på de kommende landskampene»
Fikk du med deg denne?

Bekrefter ordvalget: – Ikke provoser meg!

OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
12 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
12 TIMER SIDEN