• Se Sevilla-Barcelona på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag fra kl. 20.30!
– Å vinne Copa del Rey ville vært en fin måte å legge Champions League-glippen bak oss, sier Barcelona-treneren på pressekonferansen tilknyttet cupfinalen lørdag, ifølge Marca.
Supercopa de España
Barcelona videre til finalen etter straffekonk med fem bom
13/01/2021 KLOKKEN 22:45
Etter å ha slått Roma 4-1 på hjemmebane i det første kvartfinaleoppgjøret i Champions League var de fleste trygge på at spanjolene vinne bli å finne i semifinalen. Men etter en mirakuløs opphentning gikk det italienske hovedstadslaget videre likevel.
– Det er obligatorisk å vinne med Barcelona. Det gjelder alle turneringer vi deltar i. Slik vil det alltid være med de største lagene, sier Valverde.
Han mener derfor at det er helt naturlig å kjenne litt på presset.
– Det er sånn det er med finaler, men man har ingen tittel før finalen er vunnet. Vi er kanskje favoritter, men kampen må like fullt spilles og vinnes, påpeker han.
Barcelonas midtbane-elegant Ivan Rakitic mener laget skal være storfornøyd med sesongen dersom de vinner Copa del Rey.
– Vi ønsker å fortsette å lage historie, men vet at vi møter et av landets beste lag. Om vi vinner La Liga og vinner cupfinalen så skal vi være storfornøyde med sesongen, sier han, ifølge den spanske storavisen.
Sevilla ligger på 7. plass i La Liga, men danket ut Manchester United fra 8.-delsfinalene i Champions League før de tapte etter å ha kriget helt inn mot Bayern München i kvartfinalen. For bare fire serierunder siden spilte Sevilla og Barcelona 2-2.
– 2-2-kampen bruker vi som en advarsel før finalen i forhold til hva som kan skje og hva Sevilla er i stand til. De har gode spillere som kan vinne kamper når som helst. Vi slet stort i den kampen og Sevilla var nærmere å vinne enn oss, sier Barcelona-treneren.
Barcelona leder La Liga med 12 poeng ned til Atlético på andreplass.
Kampen ser du på Eurosport Player og Eurosport Norge lørdag, med studio fra kl. 20.30.
Supercopa de España
Snudde og vant dramatisk semi – VAR-annulleringer, perler og temperatur
09/01/2020 KLOKKEN 21:12
Supercopa de España
Suarez før troféjakt: – Ingen unnskyldninger
09/01/2020 KLOKKEN 09:59