20 år gamle Dembélé ble tidenes nest dyreste fotballspiller da han nylig forlot Borussia Dortmund til fordel for Barcelona. Avtalen skal ha være verdt 150 millioner euro, tilsvarende 1,4 milliarder norske kroner.
Mandag ble 20-åringen presentert for fansen, men den seansen ble ikke så vellykket som Barcelona-ledelsen hadde sett for seg. Forsinkelser i papirarbeidet rundt overgangen førte til at 18.000 utålmodige tilskuere måtte vente i to timer før nysigneringen viste seg.
I påvente av at presentasjonen skulle starte rope Barcelona-fansen på klubbpresident Josep Maria Bartomeus avgang.
LaLiga Santander
Vil slå tilbake etter Champions League-glippen: – For oss er det obligatorisk å vinne
20/04/2018 PÅ 19:42
Supporterne er misfornøyde med at Barcelona har levert ujevne sportslige prestasjoner den siste tiden, og det falt også de fleste tungt for brystet at den brasilianske juvelen Neymar ble solgt til franske Paris Saint-Germain.

Showet med triksing

Ikke overraskende var det lagt opp til at Dembélé skulle trikse med ballen etter å ha entret den mektige arenaen. Nysigneringen startet med å vinke til de mange tusen tilskuerne før han startet med litt triksing. 20-åringen viste at han kunne bruke begge bena og gjorde også trikset «Jorda rundt», før det plutselig ikke lenger så like elegant ut.
Se video her (saken fortsetter under):
I etterkant av presentasjonen er det dette klippet som har gått viralt via flere kontoer, og mange av brukerne spør seg om hvordan Barcelona kunne finne på å betale over en milliard kroner når han ikke kan trikse bedre.
Det er ikke første gang en spiller får gjennomgå for triksingen under en presentasjon, og enkelte mener derfor at nysigneringen gjorde narr av tidligere spillere som har mislyktes under lignende opplegg. Dembélé viste nemlig at det tekniske registeret ellers var i orden både før og etter det som ble en snakkis.
Da nevnte Neymar i sin tid ble hentet til klubben møtte 50.000 tilskuere fram for å se måltyven bli presentert. Mandag var det samme tallet 18.000.
(©NTB/Eurosport.no)
LaLiga Santander
Messi trakk seg fra Barcelonas tropp
10/03/2018 PÅ 11:26
LaLiga Santander
Nå har han forlenget med Barcelona
25/11/2017 PÅ 11:24