Måltyven Karim Benzemas skade i lørdagens ligamøte med Levante skaper atskillig hodebry for Real Madrid-trener Zinédine Zidane.
Benzema hinket av banen midtveis i første omgang, og etter kampen bekreftet den spanske storklubben at franskmannen har pådratt seg en strekkskade i lårskade. Det er svært dårlig nytt.
Storavisene AS og Marca melder begge at Benzema er satt ut av spill i fire til seks uker.
Supercopa de España
Finaleplassen glapp for Real Madrid – Ødegaard uten spilletid
14/01/2021 PÅ 21:49
Cristiano Ronaldo var uaktuell til lørdagens kamp på grunn av karantene, og portugiseren er heller ikke spilleberettiget i neste helgs ligamøte med Real Sociedad. Ronaldo fikk fem kampers karantene etter å ha dyttet til dommeren i supercupkampen mot Barcelona i august.
Lørdag måtte Gareth Bale vikariere i en uvant spissrolle etter at Benzema forlot banen. Det er neppe noen ideell løsning for Real-trener Zidane, men kan bli den foretrukne varianten også mot Sociedad.
Real Madrid mislyktes i å hente en erstatter for Álvaro Morata etter at han forsvant til Chelsea i sommerens overgangsvindu. Det franske vidunderbarnet Kylian Mbappé var linket til klubben, men endte opp i Paris Saint-Germain.
– Dette er spillestallen jeg har til disposisjon, og vi kan ikke gjøre noe annet enn å lete etter løsninger her. Cristiano og Benzema var ikke der i dag, og det er det ingenting å gjøre med, sa trener Zidane etter lørdagens kamp.
(©NTB)
Supercopa de España
Ødegaard har fått lovnad av Zidane etter lite spilletid
14/01/2021 PÅ 11:23
Champions League
Ødegaard bidro til Real-seier i Champions League-debuten
26/11/2020 PÅ 07:53