Hansen takket tidligere i år nei til spill for Norge, men har sagt seg villig til å stille opp om det skulle oppstå en krise.
RBK-sisteskansen var ikke med da Lagerbäck presenterte troppen til de kommende nasjonsligakampene mot Slovenia og Bulgaria, men det kan endre seg.
– Vi har en deal om at jeg er velkommen til å ringe dersom det skulle bli problemer. I tillegg har jeg sagt at han er velkommen til å komme hit og konkurrere om plassen. I øyeblikket er det status quo, sa Lagerbäck tirsdag.
OBOS-ligaen
Kapteinen har fått ny kontrakt – nærmer seg klubbrekord
38 MINUTTER SIDEN
Rune Almenning Jarstein har slitt med en skade den siste tiden, men skal være kampklar. Rapportene rundt Danmark-proffen Sten Grytebust er ikke like positive.
Det kan tvinge fram en telefon til André Hansen.
– Rune Jarstein skal være hundre prosent. Han er i gang å trene igjen. Samtidig har vi fått en rapport om at det er tvil rundt (Grytebusts deltakelse i) kampen i morgen. Der finnes det et lite spørsmålstegn. I så fall kommer jeg definitivt til å ringe Herr Hansen og være svært ydmyk og høre om han vil komme hit, sa Lagerbäck.
André Hansen har vært med i landslagsmiljøet lenge, men fikk ytterst få sjanser til å spille. Det gjorde at RBK-keeperen for noen måneder siden valgte å takke nei.
Han ville bruke de cirka 45 landslagsdøgnene på annet enn reservetilværelse.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Legger opp som 27-åring: – De trodde bare jeg køddet
5 TIMER SIDEN
Eliteserien
Norske toppklubber bes om å bruke mindre flomlys
5 TIMER SIDEN