Etter kun noen minutter med oppvarming ruslet Bournemouth-proffen av landskamparenaen sammen med en representant for landslagets medisinske støtteapparat.
Da resten av den norske troppen hadde gjort seg ferdig med oppvarmingen og gikk i gang med den ordinære treningen, var fortsatt ikke King å se. Han dukket heller aldri opp igjen.
– Siste del av treningen var helt frivillig, så spillerne fikk selv bestemme om de ville lade batteriene. Ut fra det jeg vet, skal han være klar, sa landslagssjef Lagerbäck om King-situasjonen på pressekonferansen etter treningen.
VM
FIFA: Mållinjeteknologi godkjente Japans omdiskuterte vinnermål mot Spania
5 TIMER SIDEN
Premier League-profilen spilte hele kampen da Norge slo Slovenia 1-0 lørdag. Tirsdag er Bulgaria motstander på Ullevaal.
Heller ikke Markus Henriksen deltok for fullt på mandagens trening. Hull-spilleren pådro seg et stygt kutt i hodet og måtte sy åtte sting lørdag.
Mandag deltok han innledningsvis på treningen på Ullevaal med en stor bandasje på hodet, men tok så plass på innbytterbenken etter å ha fått legetilsyn.
– Det er ingen større problemer med han heller. Han er kanskje litt øm i såret, men jeg tror ikke det plager ham. Det er ikke et problem, sa Lagerbäck.
Sett denne?
(©NTB/Eurosport.no)
Eliteserien
Ble signert før årets sesong – nå har han terminert kontrakten
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Landslagsprofil klar for Bodø/Glimt: – Ville til det beste laget i Norge
9 TIMER SIDEN