Jarstein og Hansen har med seg Sondre Løvseth Rossbach som tredjevalg i troppen til novemberkampene. De tre og resten av landslaget startet ny landslagssamling mandag.
Norge spiller hjemme mot Israel onsdag. Så følger to viktige oppgjør borte i Uefa Nations League mot Romania (søndag) og Østerrike (onsdag neste uke).
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
11 TIMER SIDEN
På spørsmål fra NTB om keeperkampen er tøffere enn på lange, svarer landslagssjef Lars Lagerbäck følgende.
– Det kan du kanskje si. Jeg liker at det er konkurranse i troppen. Jeg synes den konkurransen har vært der tidligere også. Nå har André hatt sine grunner til at han ikke har satset tidligere, sa landslagssjefen, og la til:
– Han har ikke satset hundre prosent de foregående årene, men det har han gjort nå. Da har konkurransen blitt skjerpet litt.

Jarstein på benken

RBK-keeper Hansen har til gode å slippe inn mål på A-landslaget etter fem kamper. Tre av gangene har han vært på banen hele tiden. De to andre ga ham 88 og 45 minutter.
Hansen fikk sjansen mot Nord-Irland i oktober. Det var et signal fra landslagsledelsen om at Jarsteins posisjon ikke lenger er like sterk som før.
Telemarkingen sitter nå fast som reserve i Hertha Berlin etter at klubben hentet inn en konkurrent i sommer. Alexander Schwolow har klart seg godt og overtatt plassen i målet.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
11 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
11 TIMER SIDEN