– Bakke er ikke fin i det hele tatt i sin egen oppførsel. Han må gå i seg selv, svarer daglig leder i Ranheim, Frank Lidahl til Adressavisen.
Sogndal-trener Eirik Bakke kritiserte Ranheim både som klubb og enkeltpersoner etter at det ved straffekonkurranser ble klart at trønderne rykker opp etter å ha slått Sogndal på straffer lørdag kveld.

«Deilig. Forbanna møkkafotball»

OBOS-ligaen
Fikk ikke fortsette i klubben etter seks måneder – nå møtes de: – Jeg er gira
22/08/2021 PÅ 10:26
– Jeg vil bare si at jeg aldri har vært på en plass som har vist så lite respekt mot meg, laget og alt. Måten de opptrer på, både etter den første og andre kampen, og prater om oss på. De må vite bakgrunnen for litt ting, og ikke komme og skrike "rævvafotball" opp i ansiktet mitt etter kamp. Jeg ønsker Ranheim ingen lykke til i Eliteserien. Det er ting som er viktigere enn å vinne fotballkamper. Det bør de lære seg her oppe også, nemlig folkeskikk, tordnet Bakke til Eurosport.no etter kampen.
Vedkommende han siktet til var Ranheims midtbanespiller Kristoffer Løkberg. Han svarte på kritikken på følgende måte:
– Jeg ropte: «Deilig. Forbanna møkkafotball». Om han tar seg nær av det, beklager jeg det. Kanskje han følte at jeg ropte det i ansiktet hans. Så kommer han med en dytt tilbake mot meg. Men jeg beklager om han føler det var rettet mot han. Samtidig var dette forbannet. Når et lag spiller slik fotball... Det eksploderte litt for meg der, sier Løkberg til Eurosport.no.
(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

– Unødvendig at en av våre spillere holder på slik

Bakke var klar på at han ønsker å ta opp den oppførselen han opplevde på Ranheim Arena lørdag under trenerkurset neste uke. Der møter han Ranheim-trener, Svein Maalen, som hadde følgende å si om Bakkes kritikk lørdag:
– Jeg tenker at det er unødvendig at en av våre spillere holder på slik, sier Maalen.
– Hva tenker du om at Bakke sier han ikke ville hatt noen Ranheim-spillere i sin garderobe, med tanke på profesjonalitet og oppførsel?
– Det har jeg ingen kommentar til, svarer Maalen.
Etter kampen skal Løkberg ha førskt å ta Bakke i hånden og beklaget hendelsen der han skal ha ropt opp i ansiktet til Bakke etter kampen. Men Bakke skal ikke ha ønsket å ta imot hverken hånda eller beklagelsen, skriver Adresseavisen.
Kvalifisering Eliteserien
Sikret fornyet Eliteserie-kontrakt etter ellevilt drama: – Jeg har aldri opplevd maken
28/12/2020 PÅ 18:00
Kvalifisering Eliteserien
Nøkkelspillere ute: Slik stiller lagene i skjebnekampen
28/12/2020 PÅ 15:12