Scanpix

Bakke nektet å ta imot Ranheim-unnskyldning: – Han må gå i seg selv

Bakke nektet å ta imot Ranheim-unnskyldning: – Han må gå i seg selv

03/12/2017 09:15Oppdatert 03/12/2017 13:47

Ranheim svarer på den tordnene kritikken Sogndal-trener Eirik Bakke kom med etter tapet som sendte sogningene ned i OBOS-ligaen.

Sogndal-trener Eirik Bakke kritiserte Ranheim både som klubb og enkeltpersoner etter at det ved straffekonkurranser ble klart at trønderne rykker opp etter å ha slått Sogndal på straffer lørdag kveld.

«Deilig. Forbanna møkkafotball»

– Jeg vil bare si at jeg aldri har vært på en plass som har vist så lite respekt mot meg, laget og alt. Måten de opptrer på, både etter den første og andre kampen, og prater om oss på. De må vite bakgrunnen for litt ting, og ikke komme og skrike "rævvafotball" opp i ansiktet mitt etter kamp. Jeg ønsker Ranheim ingen lykke til i Eliteserien. Det er ting som er viktigere enn å vinne fotballkamper. Det bør de lære seg her oppe også, nemlig folkeskikk, tordnet Bakke til Eurosport.no etter kampen.

Vedkommende han siktet til var Ranheims midtbanespiller Kristoffer Løkberg. Han svarte på kritikken på følgende måte:

– Jeg ropte: «Deilig. Forbanna møkkafotball». Om han tar seg nær av det, beklager jeg det. Kanskje han følte at jeg ropte det i ansiktet hans. Så kommer han med en dytt tilbake mot meg. Men jeg beklager om han føler det var rettet mot han. Samtidig var dette forbannet. Når et lag spiller slik fotball... Det eksploderte litt for meg der, sier Løkberg til Eurosport.no.

(Artikkelen fortsetter etter videoen!)

– Unødvendig at en av våre spillere holder på slik

Bakke var klar på at han ønsker å ta opp den oppførselen han opplevde på Ranheim Arena lørdag under trenerkurset neste uke. Der møter han Ranheim-trener, Svein Maalen, som hadde følgende å si om Bakkes kritikk lørdag:

– Jeg tenker at det er unødvendig at en av våre spillere holder på slik, sier Maalen.

– Hva tenker du om at Bakke sier han ikke ville hatt noen Ranheim-spillere i sin garderobe, med tanke på profesjonalitet og oppførsel?

– Det har jeg ingen kommentar til, svarer Maalen.