Saken oppdateres!
OSLO/LILLESTRØM (Eurosport.no):
Eliteserien
Molde er seriemestere 2022: Slik var eventyr-sesongen
16/10/2022 KLOKKEN 18:55
Dagen etter at Jörgen Lennartssson fikk sparken i Lillestrøm ble Tom Nordlie presentert som trener for Lillestrøm. Han får i oppgave i å sikre klubben plass i Eliteserien for 2020.
– Vi tror at Tom er den mannen som sannsynligvis kjenner laget best, bortsett fra dem som jobber i klubben. I tillegg kjenner han Start godt, så vi mener Tom er mannen som har størst sjanser for å gjøre at vi fortsatt holder oss i Eliteserien, sa styreleder Morten Kokkim.
– Jeg tar en sjans. For at det ikke skal bli noen kompensasjon til Skeid så må jeg terminere den kontrakten. Jeg sa til kona at det kan hende jeg står uten lønn etter i januar. Da svarte hun at «har du ikke tenkt å klare dette?», så jeg har støtte derfra.
Se det første intervjuet med Nordlie som LSK-trener:
Det var etter 0-0 i siste seriekamp det ble bestemt at kvalifisering ble utfallet og slutten av sesongen for «Kanarifuglene».
Han får en tøff jobb med å berge klubben fra nedrykk, etter 11 strake kamper uten seier for Lillestrøm i en klubb som for tiden ikke er vant med gode opplevelser.
Treneren har ledet Skeid de siste fire sesongene, og rykket i år ned med klubben. Nordlie har selv vært trener for klubben tidligere, og sa dette på den røde løperen før Fotballfesten i går:
Eliteserien
Roser ungutten før ilddåpen i «Norges største kamp»: – Det er imponerende
04/09/2022 KLOKKEN 10:19
Eliteserien
Åpner opp om skaden: – Det har vært frustrerende
18/06/2022 KLOKKEN 20:39