Populære sporter
All sport
Vis alt

Bekreftet: Tom Nordlie skal redde Lillestrøm

Sebastian Langvik-Hansen

Oppdatert 03/12/2019 klokken 16:01 GMT+1

Lillestrøm presenterte tirsdag Tom Nordlie som ny trener.

Tom Nordlie

Foto: Scanpix

Saken oppdateres!
OSLO/LILLESTRØM (Eurosport.no):
Dagen etter at Jörgen Lennartssson fikk sparken i Lillestrøm ble Tom Nordlie presentert som trener for Lillestrøm. Han får i oppgave i å sikre klubben plass i Eliteserien for 2020.
– Vi tror at Tom er den mannen som sannsynligvis kjenner laget best, bortsett fra dem som jobber i klubben. I tillegg kjenner han Start godt, så vi mener Tom er mannen som har størst sjanser for å gjøre at vi fortsatt holder oss i Eliteserien, sa styreleder Morten Kokkim.
– Jeg tar en sjans. For at det ikke skal bli noen kompensasjon til Skeid så må jeg terminere den kontrakten. Jeg sa til kona at det kan hende jeg står uten lønn etter i januar. Da svarte hun at «har du ikke tenkt å klare dette?», så jeg har støtte derfra.
Se det første intervjuet med Nordlie som LSK-trener:
Det var etter 0-0 i siste seriekamp det ble bestemt at kvalifisering ble utfallet og slutten av sesongen for «Kanarifuglene».
Han får en tøff jobb med å berge klubben fra nedrykk, etter 11 strake kamper uten seier for Lillestrøm i en klubb som for tiden ikke er vant med gode opplevelser.
Treneren har ledet Skeid de siste fire sesongene, og rykket i år ned med klubben. Nordlie har selv vært trener for klubben tidligere, og sa dette på den røde løperen før Fotballfesten i går:
Gjør som 3 millioner brukere på appen
Hold deg oppdatert på siste nytt, resultater og livesport
Last ned
Del denne artikkelen
Relaterte kamper
Reklame
Reklame