Bent Sørmo er klar for Kristiansund etter å ha skrevet under en kontrakt som binder ham til klubben ut 2020. Trønderen kommer fra Levanger i OBOS-ligaen og forteller at agenten hans har hatt jevnlig kontakt med Eliteserieklubben i et års tid.
– Jeg har spilt mot Kristiansund mange ganger i OBOS-ligaen, og de har fått et godt inntrykk av meg. Da de kom med tilbudet ble det naturlig å si ja, forteller Sørmo til Eurosport.no.

Vil ikke sitte på benken

Eliteserien
Har havnet bak i køen hos Glimt – nå går spissen på lån til rival
2 TIMER SIDEN
21-åringen kan brukes både som høyreback og høyre midtbane, men har mest erfaring som offensiv back fra OBOS-nivå. Han har hatt en god dialog med Kristiansund-trener Christian Michelsen som riktignok ikke kan love trønderen spilletid.
– Man må selvfølgelig gjøre seg fortjent til å være i førsteelleveren, men jeg har ikke kommet til Kristiansund for å sitte på benken, sier Sørmo.
Nå gleder han seg til å komme i gang i Eliteserien.
– Jeg har gått og ventet på denne muligheten lenge. Det blir nok mer trøkk på stadion og høyere nivå enn jeg er vandt med.

– Passer perfekt

Sørmo har så vidt fått kjenne på nivået i Eliteserien etter å ha hatt et opphold i Rosenborg i 2014. Der fikk han to innhopp for A-laget, i tillegg til 17 B-lagskamper, før han dro tilbake til Levanger.
Daglig leder i Kristiansund, Kjetil Thorsen, sier til KBKs hjemmesider at Sørmo er en spennende spiller de har fulgt over lengre tid.
– Her får vi en ambisiøs og fremadstormende spiller som passer perfekt inn i KBKs profil. Han er ung, sulten og tåler å trene mye. Han har også tross sin unge alder prestert meget godt i OBOS-ligaen over flere år for Levanger FK. Vi gleder oss til å se Bent i KBK-drakt.
Bildet er hentet fra Kristiansunds hjemmeside.
Eliteserien
Nysigneringen har høye ambisjoner: – Vil gjøre alt
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bytter ut Schalke 04 med OBOS-ligaklubb
5 TIMER SIDEN