Kovac i tårer da Eintracht sjokkerte Bayern München og sikret cupgullet

Oppdatert 20/05/2018 klokken 09:35 GMT+2

Niko Kovac, påtroppende Bayern München-trener, avsluttet trenerkarrieren i Eintracht Frankfurt med å sikre tysk cupgull etter 3-1 mot sin kommende arbeidsgiver.

Niko Kovac (C) and Frankfurt's players celebrate with the trophy

Kovac tar over suverene Bayern München fra neste sesong, men spente bein på sin nye arbeidsgiver lørdag da hans Eintracht Frankfurt sjokkerte med å slå München-laget 3-1 i en finale som tok fullstendig fyr på overtid.
Da kom følelsene for Kovac, og den kroatiske manageren var fullstendig oppløst i tårer etter kampslutt.
Bayern München sikret et suverent Bundesliga-gull, mens Eintracht Frankfurt endte på 8.-plass, 35 poeng bak lørdagens motstander.

Rebic x2

Laget tok imidlertid ledelsen i cupfinalen da Ante Rebic satte inn 1-0 allerede etter 11 minutter i Berlin.
Ledelsen sto seg til pause, men Robert Lewandowski utlignet til 1-1 etter 55 minutter og da trodde de fleste at forhåndsfavoritten skulle ta dette i havn.
Kovacs lag holdt imidlertid unna etter 1-1-scoringen, og åtte minutter før slutt satte Rebic sitt andre for kampen da han satte inn 2-1.

Sluttdrama

Bayern-laget presset på for en utligning, og fire minutter på overtid startet dramaet.
En corner endte til slutt i føttene på Javi Martínez som ble sparket ned av Kevin-Prince Boateng.
Dommer Felix Zwayer lente seg på Video Assistant Referee (VAR) i situasjonen, men han kolleger i videobussen mente det var opp til kamplederen å ta avgjørelsen.
Zwayer tok dermed turen ut på sidelinjen for å se situasjonen på video, men valgte å la hendelsen passere.
Det hele endte i nytt hjørnespark for Bayern München, som flyttet fram keeper Sven Ulreich. Hjørnesparket ble imidlertid klarert på første stolpe, og Eintracht-spiller Mijar Gacinovic snappet ballen, stormet over hele banen og trillet ballen i det åpne målet til elleville scener blant Eintracht-fansen.
Cupgullet er Eintrachts første siden 1988.