Ole Selnæs og hans Shenzhen, som allerede onsdag ble dømt til nedrykk, avsluttet sesongen med 0-6-tap i Shanghai.
Beijing måtte vinne sin kamp og håpe på at Guangzhou Evergrande snublet i siste serierunde søndag. Hovedstadslaget vendte 0–2 til seier med vinnermål i siste minutt, men Guangzhou gjorde jobben og ble mester med to poengs margin.
Shandong Luneng tok to måls ledelse med mål av Roger Guedes (straffe) og Marouane Fellaini, men Zhang Yuning tente et håp med redusering rett før pause, og Renato Augusto utlignet på straffespark på overtid i den første omgangen.
OBOS-ligaen
Midtbanetalentet klart for OBOS-klubb
4 TIMER SIDEN
Sæther, som i Kina spiller under sitt kinesiske navn Hou Yongyong, ble byttet inn i det 88. minutt for målscorer Zhang. To minutter senere ble Wang Ziming matchvinner.
Renato Augusto var den store spilleren med ett mål og to assist.
Guangzhou Evergrande, som trenes av italienske Fabio Cannavaro, vant 3–0 over Shanghai Shenhua med mål av Wei Shihao, Park Ji-su og innbytter Eikeson. Dermed ble det gulljubel i sør.
Shanghai SIPG, som lenge var med i gullkampen, endte på tredjeplass fire poeng bak Beijing Guoan. Bronsevinneren avsluttet med 6–0 over Shenzhen. Ole Selnæs spilte hele kampen i et oppgjør der østerrikeren Marko Arnautovic scoret fire mål, brasilianerne Hulk og Oscar ett hver.
(©NTB)
Sett denne?
Fotball
Var på prøvespill hos Chelsea – nå jakter unggutten spilletid på øverste nivå
5 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Flo henter landslagsspiller til Sogndal
6 TIMER SIDEN