Onsdag formiddag skriver svenske Kalmar FF at Geir André Herrem (32) forlater klubben etter nyttår. Det bekrefter også spilleren selv overfor Eurosport.no.
– Det er savnet av familien som gjør at jeg flytter tilbake til Bergen. Akkurat nå finnes det ingen andre planer enn det, sier 32-åringen.
OBOS-ligaen
Smakfullt stikk fra erkerivalen etter blytung kvalik-smell: – God humor
EN TIME SIDEN
Saken fortsetter under videoen.

Tror ikke på Dragsnes i Vålerenga: – Fagermo må ha en gullback

– Deilig å motbevise reporterne

Jærbuen vekket oppsikt da han sommeren 2019 byttet ut gullkamp med Bodø/Glimt til fordel for nedrykkskamp med Kalmar i Allsvenskan. Men koronaviruset og skader har gjort at oppholdet ikke ble slik Herrem hadde ønsket.
– Men nå i innspurten har jeg vært en sterk bidragsyter til at Kalmar beholdt plassen. Vi var jo avskrevet av alle. Det er alltid herlig å motbevise reporterne som dømmer oss nord og ned. Det ble en fin avslutning, sier Herrem.
32-åringen scoret det siste målet da Kalmar vant 3-1 borte mot Jönköpings Södra i Allsvenskan-kvaliken. Kalmar beholdt plassen etter 4-1 sammenlagt.

Savnet barna

Herrem vet ikke om klubben ønsket ham med videre, ettersom han tidlig bestemte seg for å reise hjem igjen til Norge.
– Ensomhet er kanskje et tema som snakkes for lite om i fotballen, spesielt nå?
– Folk er ulike. Jeg har merket på grunn av korona at jeg ikke har fått vært så mye med barna som man vanligvis ville vært. Når man er skadet i tillegg, velger man å prioritere annerledes, sier Herrem.
Saken fortsetter under videoen.

Nedrykksdrama, Dino Islamovic og Bosman XI

Ukjent med interesse

32-åringen stresser på ingen måte i jakten på ny klubb. Akkurat nå ønsker han å ta det rolig og avvente klubbjakten.
– Jeg vet ikke om det er noe interesse rundt meg. Jeg har det ikke travelt i det hele tatt. Jeg kan vente lenge, sier Herrem.
Ettersom Herrem ønsker å slå seg til ro i bergensområdet, ville det neppe kommet som noen overraskelse hvis han returnerte til Åsane. I treårsperioden 2015 til 2017 scoret han 36 mål på 68 kamper for klubben som skal spille opprykkskvalik mot Raufoss onsdag.
– Man skal aldri si aldri. Det blir gøy å se dem i dag iallfall. Jeg håper de vinner den, sier Herrem.
Eliteserien
En av ekspertene vraker Ohi på sitt «Årets lag»: – Kan nesten trekke lodd
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Viking signerte angrepstalent fra Bryne
3 TIMER SIDEN