Fotball

Koronasmitte i Bergets Malmö

Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen

Jo Inge Berget

Foto: Getty Images

AvEurosport
30/06/2020 på 20:21 | Oppdatert 30/06/2020 på 20:21

Minst to personer i staben til den svenske fotballklubben Malmö er bekreftet smittet av koronaviruset. Onsdagens kamp mot Djurgården spilles som normalt.

Skåne-klubben bekreftet selv smittesituasjonen på sin nettside tirsdag.

Eliteserien

Endelig bekreftet: Meling klar for proffeventyr

FOR 14 MINUTT SIDAN

Ingen trenere eller spillere har fått påvist smitte, men to personer i staben har det, melder Kvällsposten. Malmö har Jo Inge Berget i sin spillerstall.

Malmö-ledelsen sier til TV4s fotballkanal at onsdagens kamp mot Djurgården skal gå som vanlig. Sportssjef i Djurgården, Bosse Andersson, mener heller ikke at det er grunn til bekymring.

– Nei, det gjør jeg ikke. Sånn her kommer det sikker til å være i flere kamper, at noen blir berørt. Vi har restriksjoner i svensk fotball som vi følger, og det er en trygghet når sånt som dette dukker opp. Vi kjenner oss trygge og klare for match i morgen, sier Andersson til nyhetsbyrået TT.

Etter helgens prestasjon mot AIK, kan Berget kanskje få sjansen fra start for Malmö FF onsdag.

Berget skadet seg i cupkampen mot Karlskrona 1. mai, men var tilbake på benken til søndagens kamp mot AIK. Halvtimen før slutt på stillingen 2–0 til AIK fikk han sine første minutter i Allsvenskan i år.

Det betalte seg for Malmö da de fikk straffe etter 70 minutter. Isaac Kiese Thelin bommet fra elleve meter, men på returen var Berget først og sørget for redusering.

(©NTB)

Eliteserien

Glimts gullform, tidenes mest fancy hodeplagg og Cavani-lookalike

FOR 29 MINUTT SIDAN
Fotball

Skal ha skjult sykdom før kamp: –Hva? Hva sier du?

FOR EIN TIME SIDAN
Relatert
Fotball
Del dette med
Kopiere
Del denne artikkelen