Borussia Dortmund-trener Lucien Favre valgte å plassere Haaland på benken i lørdagens oppgjør mot Freiburg. Ifølge Borussia Dortmunds Twitter-konto har Haaland slitt med mageproblemer den siste uken.
Haaland slapp likevel til etter 60 minutter, men uten å klare å sette noe nevneverdig preg på kampen, slik vi er blitt bortskjemt med tidligere.
Scoringen kom allerede etter 14 minutter, da Thorgan Hazard driblet seg fint inn i feltet og spilte til Jadon Sancho, som kunne sette ballen enkelt i nettet. Det var Sanchos 14. nettkjenning for sesongen.
Eliteserien
Reagerer på det røde kortet: – Feil avgjørelse
EN TIME SIDEN
Det tidlige målet gjorde at hjemmelaget kunne spille med lave skuldre og med god kontroll i resten av førsteomgangen.
Kampen tok seg opp etter pause, og Freiburg yppet seg ved en rekke anledninger. Blant annet sendte Vincenzo Grifo i vei et flott frispark som Dortmunds keeper Roman Bürki virkelig måtte strekke seg for å avverge.
Og i det 75. minutt kom bortelagets Nils Petersen til en heading på blankt mål, men hodestøtet ble reddet på streken av en Dortmund-forsvarer.
Sluttminuttene av kampen ble dramatiske, der Freiburg kom til flere store muligheter. Men flere scoringer ble det ikke, og dermed tok Borussia Dortmund tre viktige poeng i toppstriden i Bundesliga. Dortmund er i tillegg fortsatt ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, med ni seire og tre uavgjorte.
Laget er fire poeng bak serieleder Bayern München, som vant 6-0 borte mot Hoffenheim i en kamp som flere ganger ble avbrutt fordi Bayern-tilhengerne hetset Hoffenheim-investor Dietmar Hopp.
(©NTB)
Sett denne?

Odd-spillerne etter Rosenborgs snuoperasjon: – Flaut

Eliteserien
Reiste 27 timer for å se sønnen spille: – Det var virkelig verdt det
2 TIMER SIDEN
Fotball
Henriksen etter rødt kort: – Det er ikke mye kraft i dytten, han legger seg lett
13 TIMER SIDEN