– Skal vi gå for det nå som vi har tidenes sjanse, eller skal vi ta det trygge valget ved å trekke i håndbrekket og selge de som klubber vil ha? Det er et klubbvalg der vi er inne i en avgjørende fase, og vil være veldig avgjørende.
Det sa Jerv-trener Arne Sandstø om et mulig opprykk til Discovery forrige uke.
Eliteserien
Tordner mot «katastrofal» utvisning – ekspert kaller oppførsel truende
42 MINUTTER SIDEN
Nå har FK Jerv bestemt seg for å jakte på spill i den øverste divisjonen.
Grimstad-klubben har startet en kronerulling etter initiativ fra egne supportere.
– FK Jerv har hårete mål, og med to millioner vil vi kunne beholde et sterkt lag og samtidig kunne forsterke inn mot en høst hvor vi jakter toppen av tabellen med et opprykk i enden av horisonten. På initiativ fra supporterne rundt klubben, så er det nå startet en kronerulling for å støtte klubben i denne jakten, skriver daglig leder Trond Christoffersen i en SMS til Discovery
LES OGSÅ: Kjedelig å ha spillere der du vet hva du får
Christoffersen ønsker ikke å kommentere hvordan midlene vil påvirke spesifikke spillere, men slår fast at klubben vil gå for det.
– Vi må tørre å prøve, og har bedre utgangspunkt enn noensinne. Vi vil jakte best mulig plassering. Det vil bli tøft, men vi må tørre å prøve, skriver den daglige lederen videre.
Jerv har 100-årsjubileum i år, og kan krone det med sitt første opprykk til Eliteserien. Det nærmeste klubben har kommet, er kvalifiseringsfinalen.
LES OGSÅ: Hadde tidligere Real Madrid-trener som læremester
I 2016 var de åtte minutter unna opprykk. Grimstad-klubben ledet 1-0 sammenlagt før returoppgjøret mot Stabæk på Nadderud, da den tidligere Jerv-spilleren Ohi omoijuanfo stoppet gamleklubbens drøm med to sene scoringer.
Nå ligger sørlandslaget på en 3. plass i OBOS-ligaen, bare fire poeng bak serieleder HamKam.
Utgangspunktet for at klubben startet kronerullingen var et åpent brev fra Jerv-treneren til fansen.
– Det neste steget vil være å få inn forsterkning i vår førsteellever. Det vil automatisk også gi oss bedre bredde i stallen. Høyere kvalitet og god bredde, vil selvsagt gi oss et fantastisk utgangspunkt foran en fantastisk spennende høst, skriver Arne Sandstø på klubbens hjemmesider.

Stor interesse

Etter den gode sesongstarten, er det mye interesse rundt flere av Jerv-spillerne. De heteste spillerne i troppen, er den dødelige angrepsduoen Willis Furtado og Diego Campos.
– Vi har interesse på tre-fire spillere som vi har fått henvendelse på allerede. Det er først Campos og Willis Furtado som er veldig interessante for mange. Vi har fått henvendelser og vi vet at klubber ligger og snuser, flere norske og én svensk klubb. Det er bivirkningene av å ligge i toppen av tabellen, avslørte Sandstø forrige uke.
Overgangsvinduet i Norge åpner 1. august.

Furtado sendte Jerv i ledelsen med leken scoring

Eliteserien
Fagermo etter 1-1: – Slik er det når et lag legger seg så lavt
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: HamKam spolerte festaften på Valle
EN TIME SIDEN