Lise Klaveness er ansatt som direktør for elitefotballavdelingen i Norges Fotballforbund. Hun starter i jobben 15. september. Landslagskjedene på både herre- og kvinnesiden blir lagt til eliteavdelingen.
– Lise er en naturlig leder. Hun har meget solid bakgrunn og en imponerende CV og erfaring. Systematisk, strukturert, målbevisst, energisk og sosial. En lagspiller, som også har god oversikt over og engasjement for utviklingen av norsk og internasjonal fotball, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt i en pressemelding fra NFF.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
3 TIMER SIDEN
Han er for tiden sykmeldt.
– Fotball er min første kjærlighet, og forholdet er lidenskapelig også i dag. Å få muligheten til å lede arbeidet med å utvikle våre beste kvinner og menn anser jeg som et enormt privilegium, sier Lise Klaveness.
– Norsk fotball er en stor suksess på mange måter, og få andre land kan vise til det relative antallet organiserte spillere som vi har. Det er imidlertid en kjensgjerning at A-landslagene og toppklubbene totalt sett har prestert svakere enn forventet internasjonalt. Det er derfor helt riktig at NFF gjør tiltak for å spisse toppsatsingen med å opprette en egen avdeling for elitefotball.
Klaveness er jurist av utdannelse og jobber i dag som spesialrådgiver i Norges Bank. Hun har også mangeårig bakgrunn som advokat og har vært dommerfullmektig i Oslo tingrett.
(©NTB)
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
4 TIMER SIDEN