Tidligere denne vinteren var Abdisalam Ibrahim på plass i hvalfangerbyen, der han i noen dager trente med Sandefjord. Sammen med tidligere RBK-spiller Franklin Daddys Boy Nyenetue og eks. SF-spiller André Södlund, fikk Ibrahim vist seg fram foran Sandefjord-trenerne Andreas Tegström og Hans Erik Ødegaard.
Både Södlund og Nyenetue fikk kontrakt med Eliteserie-klubben, mens det har vært mer usikkert om Ibrahim også skulle få en mulighet til å returnere til Norge.
OBOS-ligaen
Kjøpte hus i juli – så ble han solgt etter «dialog-vansker»
31 MINUTTER SIDEN
Nå har norsk-somalieren bestemt seg for å fortsette karrieren i utlandet, nærmere bestemt i Italia og Serie C.
A.S. Bisceglie Calcio 1913, eller bare Bisceglie, bekrefter onsdag at de har sikret seg den 29 år gamle midtbanespilleren.
Abdisalam Ibrahim, som vant seriegull med Strømsgodset i 2013 – i tillegg til å ha spilt for både Vålerenga og Viking i Norge, har vært klubbløs siden han forlot kypriotiske Pafos i fjor sommer. Ibrahim har også vært innom land som Nederland, England, Hellas og Latvia i løpet av sin karriere.
Det var derimot i Manchester City-systemet at Abdisalam Ibrahim for alvor utviklet seg som fotballspiller. I 2010 innledet Ibrahim en seniorkarriere bestående av en rekke utlån på løpende bånd. Etter et drøyt halvår for de engelske gigantene, ble nordmannen de påfølgende tre årene lånt ut til tre klubber – inklusive Godset.
Olympiacos ble neste arbeidsgiver for Ibrahim, men også her måtte han belage seg på flere utlån. Til sammen har det blitt tolv klubber på ti år for mannen som også står med én kamp for det norske A-landslaget.
Eliteserien
Stabæk henter spiller fra belgisk fotball
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Dro til Sogndal før sesongen – nå har han signert for Start
19 TIMER SIDEN