Mathias Kjølø, som i de siste sesongene har spilt for PSV Eindhoven, er nå klar for Twente i samme divisjon.
Kjelsås-gutten dro fra VIF til PSV sommeren 2017, først på lån et år, før han gikk permanent til nederlenderne 1. juli 2018.
Etter fire år i Eindhoven, har Kjølø nå signert en avtale med divisjonskollega Twente. Kontrakten varer ut sommeren 2025.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
14 TIMER SIDEN
– Etter å ha spilt for PSV i fem år, ser jeg frem til dette nye steget. Jeg tror jeg kan fortsette å vokse her i FC Twente. Klubben appellerer til meg, det samme gjør laget. Det er en enhet og fungerer for hverandre. Det er viktig og passer meg fint, sier midtbanespilleren i et intervju med sin nye klubb.
I likhet med Kjølø, blir også ADO Den Haag-spiller Sem Steijn spilleklar for Twente når overgangsvinduet åpnes 1. juli.
Twente-direktør Jan Streuer mener de to kan ta steget sammen.
– Mathias er en allround midtbanespiller med et sterkt driv og en god mentalitet. Han har spilt i Nederland i en årrekke og snakker språket godt. I likhet med Sem Steijn kommer Mathias fra Eerste Divisie og kan ta neste steg sammen med oss. En talentfull gutt for fremtiden som får sjansen til å vise seg frem i FC Twente, sier Streuer i pressemeldingen.
Kjølø er kaptein på det norske U20-laget. I fjor høst debuterte den nå 20 år gamle midtbanespilleren på U21-landslaget i 3-0-kampen mot Estland.
Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
16 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
21 TIMER SIDEN