Nyheten kommer noen dager etter at det ble klart at LSK-kaptein Ingrid Moe Wold skal prøve seg i spansk fotball. Dermed har Norges beste kvinnelag mistet to landslagsforsvarere i løpet av en uke.
Synne Skinnes Hansen har fått toårskontrakt med Linköping, som endte på en noe skuffende 5.-plass i Damallsvenskan i år. Hun er klubbens femte nyervervelse foran 2020-sesongen.
– LFC er et godt sted for meg å være, der jeg kan utvikle meg videre og ta nye steg som fotballspillere. Det er en utfordring jeg gleder meg til, sier Hansen til klubbens nettsted.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
3 TIMER SIDEN
– Synne har vært på radaren vår lenge og har fått veldig gode referanser på alle måter. Hun har gjort det bra både i klubb- og landslag og er en veldig sympatisk person, sier sportssjef og trener Olof Unogård.
– Det er nesten som å få to spillere i en ettersom hun er allsidig posisjonsmessig. Det kommer til å bli en stor fordel i neste års tropp, legger han til.
Frida Maanum spiller allerede i Linköping, som er klubben Martin Sjögren trente før han ble Norges landslagssjef. Maanum forlenget nylig sin avtale med to nye år.
Hansen har 20 landskamper for Norge og var med i VM-troppen i sommer, der hun måtte nøye seg med noen korte innhopp. Hun spilte høyreback i Norges tre siste EM-kvalifiseringskamper i høst.
(©NTB)
Sett denne?

Sportssjefen om de ville Hyypiä-ryktene: – Må være noe fylleprat

Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
4 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
5 TIMER SIDEN