• Se Bryne i den siste serierunden av OBOS-ligaen på discovery+
Avtroppende Bryne-trener Jan Halvor Halvorsen er klar som hovedtrener for Lyn de neste tre sesongene. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Halvorsen tar med seg Glenn Hartmann som assistenttrener.
– Med disse to herrene har vi fått på plass et strålende team som jeg har stor tro på skal kunne utfylle hverandre på en god måte. I Jan Halvor får vi en av landets mest rutinerte trenere, både i toppfotballen, men også med tanke på å utvikle klubber som vil opp og frem, sier sportslig leder i Lyn, Tor Ole Skullerud.
Eliteserien
– Tre poeng? Det høres ut som at vi er 100 poeng bak når dere prater
EN TIME SIDEN
LES OGSÅ: Oppsiktsvekkende gladmelding fra Glimt-yndlingen
Den rutinerte hovedtreneren tok over Bryne i 2018 og rykket opp til OBOS-ligaen i 2020. Han har tidligere vært hovedtrener for Bodø/Glimt, Fredrikstad, Sogndal og Start. Nå gleder han seg til sine nye oppgaver.
– Dette er et prosjekt jeg gleder meg veldig til å gå i gang med. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av de menneskene jeg har møtt så langt og gleder meg meg til å bygge opp et slagkraftig kollektiv sammen med Tor Ole og Glenn. Sammen skal vi jobbe beinhardt for å få Lyn tilbake i toppfotballen, sier Jan Halvor Halvorsen til klubbens hjemmesider.
Lyn ble denne sesongen nummer fire i Norsk Tipping-ligaen tolv poeng bak Frigg som vant avdelingen.

Ønsker seg Knutsen til RBK: – Ser ut som han tryller

Eliteserien
Svarer på spørsmål om neste år: – Det har vært tungt
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Se høydepunktene: Rosenborg snytt for straffe mot Glimt
EN TIME SIDEN