Trygve Kjensli (45) er ikke satt opp til å dømme noen av helgens kamper i Eliteserien.
Det ble klart da NFF offentliggjorde dommeroppsettet for den 19. spillerunden onsdag ettermiddag.
– Jeg ønsker ikke å kommentere saken noe mer. Jeg vil heller ikke kommentere mitt arbeidsforhold med NFF. Jeg føler at den er lagt død fra min side, sier Trygve Kjensli til VG etter at oppsettet kom ut.
Eliteserien
Eliteserie-klubb trekker tilbake permitteringer
31/03/2020 PÅ 13:33
Den norske toppdommeren opplevde et voldsomt trykk etter å ha blåst to kontroversielle straffespark til Aalesund i 3–3-kampen mot Brann søndag. Særlig Aron Elís Thrándarsons første straffe ble heftig debattert både i sosiale medier og i Eurosports studio.
– Straffe nummer en, slik jeg ser det fra min posisjon, er det to hender i ryggen på Aalesund-spilleren. Det er kanskje ikke den største dytten, men slik jeg oppfatter det der og da er det en dytt i ryggen og han faller. Jeg har skjønt at mange mener det er teatralskt. Det er mulig, men der og da føler jeg det som et straffespark, sa Kjensli til Eurosport etter kampen.
Dagen derpå innrømmet imidlertid 45-åringen at han muligens ble litt lurt til å blåse straffesparket som debutant Thanasis Papazoglou omsatte til 1–2-redusering.
– Jeg oppfatter der og da at han får en dytt i ryggen før han faller. Jeg ser i ettertid at det kan oppfattes teatralsk. Spilleren gjør det vanskelig for meg. Etter å ha sett bildene flere ganger fra flere forskjellige vinkler, kunne jeg unngått å blåse. Men kameraene har en annen vinkel enn det jeg har, sa Kjensli da.
Det har foreløpig ikke lyktes Eurosport.no å komme i kontakt med dommersjef Terje Hauge.
Eliteserien
RBK-sjefen tror ikke han får være på feltet – får kontrabeskjed fra NTF
31/03/2020 PÅ 12:30
Eliteserien
Full forvirring blant Eliteserie-klubber: – Synes hele greia er merkelig
31/03/2020 PÅ 11:22