Ole Gunnar Solskjær og Manchester United kom til kampen fulle av selvtillit etter å ha slått Chelsea ut av ligacupen onsdag med 2–0. Bournemouth og King har på sin side slitt og ikke scoret på tre seriekamper.
Bournemouth hadde ikke slått Manchester United siden King også scoret vinnermålet i 2-1-seieren for snart fire år siden.
Joshua King var en del av Manchester Uniteds akademi fra 2009 og han var i klubbens eiendom til han ble solgt til Blackburn 2013. Til Bournemouth kom han i 2015.
Eliteserien
Drar fra Glimt til Brann: – Har drømt om å spille for Brann hele livet
3 TIMER SIDEN
Den norske spissen var innledningsvis aktiv og god på topp for hjemmelaget. Han gjorde alt riktig da han tok ned ballen inne i feltet på brystet. Nordmannen fikk vendt unna Aaron Wan-Bissaka før han banket ballen i mål til 1-0.
Det var Kings tredje mål for Bournemouth denne sesongen.
Manchester United var det beste laget i 1. omgang, men klarte ikke å utnytte overtaket til å skape neo særlig store muligheter.
Det var ikke mye som minnet om sol i «sommerbyen» Bournemouth. Det bøttet ned i et ufyselig vær. United presset på for scoring i den andre omgangen, men hjemmelaget forsvarte seg på eksemplarisk vis og vant 1-0.
Tapet var Uniteds første på fem kamper.
(©NTB)
Sett denne?
Fotball
Kronet Schalke-debut med scoring
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
21 TIMER SIDEN