King har gått glipp av Bournemouths to siste to kamper på grunn av sykdom. Lørdag møter Kings klubb fjorårets seriemester Chelsea, men det er langt fra sikkert at nordmannen blir å se på banen.
– Joshua King er tvilsom, og vi må ta en sen avgjørelse opp mot kampstart, sier Bournemouth-manager Eddie Howe om sin norske spiss.
– Han gikk glipp av to kamper på grunn av sykdom, og nå sliter han med ryggen. Han kjente det i sesongoppkjøringen, og han skal nå til en ryggspesialist. Vi tror ikke det er noe alvorlig, men nå har det blusset opp igjen, og det gjør at vi er i tvil om han kan spille lørdag, sa Howe da han møtte pressen før kampen mot Chelsea.
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Brann med årets første hjemmeseier
3 TIMER SIDEN
Bournemouth ligger nest sist i Premier League med sju poeng. King, som scoret 16 PL-mål klubben forrige sesong, står bokført med kun to seriemål denne sesongen.
Mens Bournemouth trenger alle poengene for å komme seg over streken, trenger Chelsea tre poeng for å holde følge med de tre lagene foran. De blå fra London står før kampen med 16 poeng, ni bak serieleder Manchester City.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Stabæk med poengtap hjemme mot Grorud
3 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Fredrikstad vant mot poengløse Skeid
3 TIMER SIDEN