– Jeg håper det ikke er alvorlig, men det var nok til å holde ham utenfor kampen mot Liverpool (1-2-tap for Kings klubb) lørdag, sier Bournemouth-manager Eddie Howe til avisen Daily Echo.
– Han fikk kjenningen tidlig i kampen mot Chelsea (byttet ut etter 67 minutter), men fortsatte å spille. Han har helt klart kjent dette den siste uka. Jeg håper vi kan fikse det fort. Dette er ikke noen ideell situasjon for oss. Denne gangen føles det visst også mer som en smerte enn en stiv muskel, sier Howe.
Eliteserien
Klubbnomaden på plass i sin ellevte klubb på tolv år
30 MINUTTER SIDEN
King sto over elleve kamper for Bournemouth tidligere i sesongen på grunn av en lignende muskelskade. Han har også hatt utfordringer med belastningen i forbindelse med landskamper.
Les også: Stabæk forlenger Marbella-oppholdet etter RBKs avlysning: – Det er panikk og hysteri!
Norge møter Serbia i Uefas Nations League om vel to uker.
Bournemouth lever farlig i Premier League og ligger på nedrykksplass med ni kamper igjen å spille. Lørdag venter hjemmekamp mot Crystal Palace.
King er en meget viktig mann for Howe, og det kan ligge an til en interessekonflikt mellom klubb og landslag i tiden som kommer.
Den norske landslagstroppen offentliggjøres mandag neste uke, og spillerne møtes i Oslo en uke senere for oppkjøringen til Serbia-kampen.
(©NTB)

Lot seg imponere av nok et Vålerenga-talent: – Smart, kreativ og har x-faktor

Indre Bane
Eksperten forsvarer Layouni: – Jeg er enig med han
2 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Ferdig etter sesongen – tror denne mannen tar over
7 TIMER SIDEN